OBS! BETFINAL HAR INGEN SVENSK SPELLICENS!
Se alla bettingsidor med svensk spellicens här

Om Betfinal

Betfinal har erbjudit spel till spelare i ett flertal länder under ett antal år och är idag, tack vare sitt enorma spelutbud, en mycket populär spelsida. Man ligger definitivt i framkant när det gäller att erbjuda sina spelare både ett bra spelutbud men även innovativa lösningar som gör spelande än mer underhållande, vilket även har uppmärksammats då man har vunnit EGR Awards Innovation inom liveodds under både år 2014 och 2015.

Betfinal drivs och ägs av företaget Final Enterprises NV, vilket är registrerat i Curacao. Betfinal erbjuder spel under en spellicens som är utfärdad i Curacao. Eftersom Curacao inte är medlem i EU/ESS så innebär det att spelare inom EU riskerar att behöva betala skatt på de vinster som de vinner hos Betfinal.

Fördelar med Betfinal

  • Svensk spelmiljö och svensk information, dock med en något undermålig översättning

  • Ett enormt spelutbud, även under livespel

  • Många olika försäkringar för oddsspel och cashout funktion

  • En trevlig välkomstbonus på 100 procent

Betfinal i mobilen

Betfinal erbjuder även en spelmiljö för mobila enheter som är väl optimerad med en bra design och en översiktlig struktur som gör att man snabbt och smidigt hittar information och de spel som man vill spela. Man kan lägga oddsspel eller livespel direkt genom en webbläsare på de mobila enheter som har stöd för iOS eller Android.

Spelutbud

Betfinal erbjuder spel på över 60 000 sportevenemang varje månad och här finner man ett stort utbud av både populära sporter men även spel på, för oss svenskar, mindre kända sporter som bland annat Dart, Snooker och surfing. Bland de största sporterna hos Betfinal så finner man fotboll från ett stort antal länder och från de största ligorna, ishockey, bandy, cricket, amerikans fotboll, rugby, baseball, basket, volleyboll, motorsport, boxning, golf och tennis. Det går även att spela på ett antal virtuella sporter och på vissa kulturella händelser som politiska val, tävlingar på tv, melodifestivalen, Oscarsgalan, Nobelspristagare och en hel del andra spännande evenemang.

Livebetting

Om man vill spela på pågående matcher så är utbudet under livespel mycket bra. Här får man också en mycket bra översikt över de pågående spelen med massor av information som kan ligga till grund för de spel som man vill lägga. Här kan man spela på sporter som fotboll, tennis, ishockey, basket, amerikansk fotboll och andra aktuella och pågående sportevenemang. Man kan spela på ett flertal olika varianter som resultat, vinnare, flest mål, nästa målskytt och mycket annat. Att kunna lägga spel på pågående matcher gör att det blir än mer underhållande och spännande att följa matcherna live.

Dessutom så har man en möjlighet att begära en cashout om man är orolig för att man ska tappa ett spel. Det gör att man kan begära en utbetalning av en del av vinsten eller en del av insatsen så man inte förlorar allt.

Insättning, uttag och kundtjänst

Betfinal tillhandahåller de vanligaste betalningsalternativen och här kan man använda sig av Skrill, Neteller, VISA, MasterCard, Trustly eller banköverföring i samband med insättningar och uttag. Tyvärr så kan ett uttag dröja upp till 48 timmar innan det är behandlat och utbetalt, vilket är något lång tid. Man bör även tänka på att första insättningen inte får ske genom Neteller eller Skrill om man vill kunna ta del av en välkomstbonus.

Om man har frågor eller om man stöter på några problem så kan man få snabb och kunnig hjälp av personalen på kundtjänst, via en livechatt på spelsidan, under vardagar mellan klockan 15:00 fram till klockan 21:00. Under övriga tider så kan man skicka e-post till kundtjänsten, vilket lovar att återkomma med ett svar inom 24 timmar. Man kan dock hitta en del information på spelsidan som ger svar på de vanligaste frågorna som brukar dyka upp.

Betfinal sammanfattning

Rent generellt så är Betfinal en mycket bra spelsida som erbjuder ett bra utbud av oddsspel och livespel, med möjligheten att kunna plocka ut vinster under pågående matcher. Man har även många uppskattade erbjudanden som försäkringar, där man får insatsen tillbaka om man skulle snubbla med sitt spel på mållinjen. Även välkomstbonusen på 100 procent, som ger upp till 1 000 kronor i bonus, är också en mycket uppskattad gest, samtidigt som omsättningskravet är helt okej. Utöver det så erbjuder Betfinal en mycket stilfull och översiktlig spelsida där man snabbt och enkelt hittar bland spelen.

Det finns dock en hel del saker som behöver förbättras för att Betfinal ska upplevas som en komplett spelsida som uppfyller sina spelares förväntningar på en spelsida. För svenska spelare så behöver man förbättra översättningen på spelsidan, som idag inte är speciellt bra.
Dessutom så får man åter engelsk text varje gång som man klickar på en ny sida, vilket innebär att man måste ändra om språk till svenska på nytt.

Kundtjänsten har en hel del saker som behöver förbättras, att bara erbjuda sina spelare möjligheten att prata med någon på kundtjänsten 6 timmar under vardagar är under all kritik. Dessutom så har man en svarstid på e-post som uppgår till maximalt 24 timmar. Det gör att det exempelvis inte är roligt att få problem med en insättning under en helg. Dessutom kan man få vänta i upp till två dygn innan Betfinal gör en utbetalning i samband med att man begär ett uttag.

Om man lägger ned lika mycket energi på kundservice som på att utveckla innovativa lösningar för spelplattformen så kommer Betfinal garanterat bli en mycket populär spelsida hos de svenska spelarna.