OBS! 22BET HAR INGEN SVENSK SPELLICENS!
Se alla bettingsidor med svensk spellicens här

Om 22Bet

22Bet är en spelsida som erbjuder odds från hela världen och hade sin lansering 2017. 22Bet är har sin licens i Curacao som många andra spelsidor som erbjuder odds och andra spelbara sportevenemang. 22Bet skapades av personer som är intresserade av betting och siktar på att bygga en ideal service från en spelares perspektiv. Hos 22Bet hittar du allt vad modern betting kan erbjuda som exempel: den bredaste möjliga valmöjligheten av sportmarknader inom alla typer av sporter, bekväma betalningsmetoder med snabba uttag, ett unikt lojalitetsprogram för lojala kunder och mycket mer!

Fördelar med 22Bet

  • Tusentals evenemang dagligen
  • Bra välkomstbonus med bra omsättningsvillkor
  • Enkel spelsida att använda sig av
  • Många betalningsalternativ och snabba uttag
  • Både casino och sportsbook

22Bet i mobilen

Idag väljer många att placera sina spel genom mobilen, det blir allt vanligare och vanligare. Därför erbjuder 22Bet självfallet möjligheten att smidigt gå in på mobilen för att placera dina spel enkelt & smidigt medans du kollar på matchen eller sitter på bussen på väg hem till TVn. Alla odds uppdateras även i realtid vilket gör det extra roligt att hålla ett extra öga om man gillar att satsa på live-odds.

Spelutbud

Hos 22Bet kan du spela på över 1000 evenemang varje dag, dessa evenemang innehåller sporter som tennis, fotboll, snooker, curling, ishockey, volleyboll, bordtennis, biljard, greyhound racing, e-sport, handboll, rugby och många fler. Det går även att satsa på speciella evenemang och tillställningar som politiska val, musiktävlingar, prisutdelningar, Europamästerskap, världsmästerskap och mycket annat.

Livebetting

Vill man spela på live-evenemang hos 22Bet så finns det många möjligheter, 22Bet erbjuder live-betting på hundratals olika sporter så oavsett vilken sport du är intresserad av kan du följa matchen/tävlingen live och placera ett spel på den utkomst du ser är på väg att hända.

Insättning, uttag och kundtjänst

22Bet erbjuder sina spelare massvis av olika betalningsmetoder som till exempel VISA, Skrill, Neteller, Nordea, Tele2, EcoPayz, Euteller, Entercash, Giropay, Paysafe, AstroPay, Banköverföring, Bitcoin, Steam och många fler. Som du ser finns det en hel del att välja mellan och utöver alla betalningsmetoder erbjuder 22Bet väldigt snabba utbetalningar, vilket betyder att beroende på vilken typ av uttagsmetod du använder kan du utan problem få pengarna på kontot inom 24h.

22Bet sammanfattning

22Bet erbjuder sina spelare ett mycket brett spelutbud med sportevenemang från hela världen till höga odds. Skaparna har som mål att använda sig av modern teknik för att göra det så enkelt som möjligt för sina kunder att hitta och använda sig av spelsidan. Det går enkelt och smidigt att spela genom telefonen och finns även live-betting för de som är intresserade. Betalningsmetoderna som erbjuds är mer än en handfull och snabba uttag erbjuds också. Sammanfattningsvis är 22Bet en mycket bra spelsida som passar alla typer av spelare.